Yrittäjän arki alkoi tällä viikolla, joten taitaa olla hyvä aika hieman kertoa, mitä käytännössä tulen yrittäjänä tekemään. Jos et vielä ollut tietoinen asiasta niin joulun aikaan jätin huikean tiimin ja erinomaisen työpaikan Primehotelsilla taakseni (onnekseni tulen näkemään tiimiä tulevaisuudessakin ja pääsen työskentelemään kasvuyhtiön kanssa yhteistyökumppanin roolissa). Päätin, että on korkea aika lähteä kokeilemaan miten omat siivet kantavat – toteuttaa unelmani ja ryhtyä yrittäjäksi.

Viime viikkojen aikana minulta on kysytty useasti, mitä minä oikein alan tekemään, kun lähden yrittäjäksi. Toistaiseksi paras keksimäni vastaus on, että alan myymään itseäni tavoitteenani mullistaa hospitality-alaa. Tämä kiteyttää mielestäni suunnitelmani pähkinänkuoressa.

Yritykseni Heleats Oy on kasvanut ruokamediasta monipuoliseksi Hotel and Eats Agencyksi tarjoten kaupallisia ratkaisuja hospitality-alan toimijoille. Henkilökohtaisesti tulen keskittymään erikoisosaamiseeni eli sähköiseen liiketoimintaan, jakelukanavien hallintaan sekä revenue managementiin liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Autamme mielellämme myös laaja-alaisesti erilaisten myyntiin ja markkinointiin liittyvien projektien kanssa. Tiimillämme on vahva osaaminen myös perinteisemmän myynnin ja markkinoinnin saralta. Meidän kokkitaustainen rautainen keittiöammattilainen Joona Lehto mahdollistaa myös menu- ja ravintolakonseptisuunnitteluun liittyvät projektit ja kehitystehtävät.

Tässä listaa palveluista, mitä tarjoamme:

Sähköinen liiketoiminta

 • Verkkoliikenne tulovirroiksi
 • Elämysten luominen verkossa
 • Verkkomaineenhallinta
 • Sosiaalinen media, hakukoneoptimointi (SEO) ja hakukonemarkkinointi (SEM)
 • Sisällöntuotanto
 • Verkkosivujen ylläpito ja päivitykset

Revenue Management

 • Revenue managementin ulkoistaminen myynnin ja tuoton optimoimiseksi
 • Konsultointi

Jakelukanavien hallinta

 • Kokonaisvaltainen jakelukanavien hallinta eri toimialan osa-alueilla; ravintola, majoitus, kokous- ja tapahtuma sekä aktiviteetit
 • Kanavamixin optimointi
 • Uusien ja oikeiden kanavien löytäminen uusien asiakkaiden tavoittamiseksi kustannustehokkaasti
 • Strategia

Hospitality-alan järjestelmät, verkkoalustat ja pilvipalvelut

 • Järjestelmien ja systeemien käyttöönotto
 • Konfigurointi, säädöt ja päivitykset (varausjärjestelmä, PMS, CRS, channel manager, RMS, verkkokauppa, nettisivut jne.)

Kuvat ja video

 • Valokuvat somekäyttöön, nettiin ja printtijulkaisuihin
 • Videotuotanto
 • Ilmakuvat- ja video

Mainonta

Koulutukset

 • Tehosta tuottavuutta ja opi uutta eri aihealueiden tiimoilta koulutuksen myötä
 • Koulutuksia tunneista päiviin, paikan päällä tai etänä

Puhe-esiintymiset

 • Luennot haluamasi aiheen ympärillä
 • Puhe-esiintymiset

Tekemällä yhteistyötä kanssamme sinulla on mahdollisuus vahvistaa asemaasi markkinalla ja olla kaupallisen kehityksen aallonharjalla. Kuten aikaisemmassa artikkelissani kirjoittelin uskon, että auttamalla hospitality-alan pieniä ja keskisuuria yrityksiä kehittämään sähköisen liiketoiminnan, revenue managementin sekä jakelun osa-alueita heillä on mahdollisuus tehdä kannattavampaa liiketoimintaa, tavoittaa uudet ja nykyiset vieraat paremmin ja samalla olla mukana luomassa destinaatiosta, missä kohde sijaitsee houkuttelevampi sekä ostettavampi niin kotimaisesti kuin kansainvälisestikin. Yksi kumppanuus kerrallaan meillä on yhteistyössä mahdollisuus tehdä Suomesta entistä houkuttelevampi sekä ostettavampi matkakohde.

Meidän Hotel and Eats Agencyn tiimissä on intohimoisia kaupallisen- ja hospitality-alan ammattilaisia. Me emme tiedä kaikkea emmekä välttämättä ole parhaita. Takaamme kuitenkin sinulle, että olemme uteliaampia kuin monet muut ja varmistamme, että asioita saadaan aikaan. Meillä on nälkä mullistaa hospitality-alaa ja auttaa meidän kumppaneitamme saavuttamaan tavoitteet. Verkostomme on kattava, joten emme suin päin lähde mukaan jokaiseen projektiin vaan tarvittaessa suosittelemme sinulle tarpeeseesi sopivaa kumppania.

Olemme etuoikeutetussa asemassa, koska kalenterimme on pitkälti bookattu täyteen ensimmäisen kvartaalin ajan erilaisiin projekteihin hotellien ja ravintoloiden kanssa. Meihin voi toki aina olla yhteydessä niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista tai projekteista. Mitä vielä mietiskelet, ota siis yhteyttä niin kun ostoskanavallakin sanottaisiin. Olemme varanneet ihan sinua varten tutustumistarjouksena tunnin ilmaisen konsultaation joko puhelimitse tai paikan päällä pääkaupunkiseudulla.

Tutustumistarjous blogin lukijoille

 • Varaa tunnin ilmainen konsultaatio puhelimitse tai paikan päällä pääkaupunkiseudulla
 • Ota yhteyttä meidän myyntiin, ehdota sopivia ajankohtia ja kerro tarpeistasi sales@heleats.com

Autan mielelläni kysymyksissä.

Terveisin,
Markus

Markus Veikkolainen
+358 44 333 4374
markus@heleats.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *