Heleats aloittaa yhteistyön suomalaisen kovassa nosteessa olevan MeetingPackage.comin kanssa. MeetingPackage.com on maailman edistyneimpiä kokous- ja tapahtumatilojen verkkovarausmoottoripalveluntarjoajia sekä globaali markkinapaikka kokouksille ja tapahtumille. 

Yhteistyö tukee molempien toimijoiden toimintaa upeasti. Heleats tuo kokemuksellaan yhteistyöhön hotelli- ja tilantarjoajan näkökulman, mikä tuo lisäarvoa MeetingPackage.comille tuotekehityksen sekä myynnin näkökulmasta. MeetingPackage.com yhteistyö on luonnollinen kumppanuus Heleatsille sähköisen liiketoiminnan sekä jakelun kehittämisen näkökulmasta. Molempien suurena tavoitteena on olla mullistamassa ja kehittämässä koko alan toimintaa.

Heleatsin Markus Veikkolainen uskoo vahvasti kokous- ja tapahtumatilojen siirtyvän entistä enemmän verkkoon. Jos miettii tilavarausprosessia perinteisesti saattaa kulua jopa viikko ennen kuin tapahtuman järjestäjä on saanut tarjouksia tai saatavuustietoja palveluntarjoajilta. Sen sijaan verkossa varaajalla on mahdollisuus vertailla ja nähdä reaaliaikainen saatavuus sekä tehdä varaus muutamalla klikkauksella. Hotel Katajanokalla on erinomainen esimerkki MeetingPackage.comin kanssa toteutetusta verkkovarausmoottorista.

Palveluntarjoajan näkökulmasta verkkovaraaminen mahdollistaa myös resurssien tehokkaamman käyttämisen sekä paremman palvelun tarjoamisen. Tulee aina olemaan varaajia, jotka preferoivat henkilökohtaista palvelua. Tarjoamalla verkkovarausmahdollisuuden varaajat, jotka haluavat varata itsenäisesti saavat siihen mahdollisuuden ja samaan aikaan palveluntarjoajan tiimille jää enemmän aikaa henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseen sitä kaipaaville varaajille.

MeetingPackage.com on hiljattain saanut valmiiksi integraation Oraclen Opera Sales & Cateringin kanssa, mikä tuo suuria mahdollisuuksia koko alalle. Hotelleista valtaosan käyttäessä Sales & Cateringiä varausjärjestelmänä tarkoittaa se sitä, että hotelleilla on mahdollisuus tuoda kokoustilat varattavaksi reaaliajassa verkkoon. Ensimmäiset integraatiot ovat parhaillaan työn alla.

Jos hotellina tai tilan tarjoajana kiinnostuit yhteistyöstä MeetingPackage.comin kanssa ole ihmeessä yhteydessä Markukseen. 

Markus Veikkolainen
+358 44 333 4374
markus@heleats.com
Heleats – Hotel and Eats Agency

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *