Minulla oli ilo osallistua TravelClickin EMEA Industry Leaders Summittiin Barcelonassa viime viikolla. TravelClick oli kutsunut tiiviin joukon hotellikonsultteja ja hotellialan asiantuntijoita ympäri EMEA-aluetta yhdessä TravelClickin innovatiivisten johtajien kanssa paikan päälle päivän mittaiseen seminaariin. Päivän tavoitteena oli luoda pohja yhteistyölle sekä verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Päivän aiheina oli teknologian ja sähköisen liiketoiminnan hyödyntäminen, ja miten näitä osa-alueita hyödyntämällä voisimme yhdessä auttaa kumppaneitamme kehittämään omaa toimintaansa.

Kokoushuone oli täynnä osaamista ja ammattitaitoa. Ajattelet varmaan, että mitä meikäläinen tekee tuollaisten konkareiden seurassa. Totta puhuakseni mietin välillä ihan samaa. Päivän agendalla oli keskustelua teknologian kehittymisestä ja uusista innovaatioista. Ottaen huomioon päivän agendan voin sanoa, että olin oikeassa paikassa. Minulla ei ole useiden kymmenien vuosien kokemusta ja tietotaitoa hospitality-alalta, mutta samaan hengen vetoon sanottakoon, että olen uteliaampi kuin moni muu ja minulla on uskallusta kokeilla uusia teknologioita ja innovaatioita toiminnan kehittämiseksi. Kuten moni teistäkin tietää testaa ja opi -kulttuuri on osa meikäläisen dna:ta ja vahvuuteni on toteuttaa kaupallisia projekteja tehokkaasti.

“Olen uteliaampi kuin moni muu ja minulla on uskallusta kokeilla uusia teknologioita ja innovaatioita toiminnan kehittämiseksi.”

Päivän ehdottomasti parasta antia asiasisällön lisäksi olivat kohtaamiset muiden alan asiantuntijoiden kanssa ja mielenkiintoiset keskustelut. Saimme luotua hyvän pohjan yhteistyölle tehdäksemme yhteistyötä menestyksekkäästi tulevaisuudessa. Me kaikki jaamme saman tavoitteen – haluamme auttaa hotellien tiimejä tekemään bisnestä huolettomasti, kannattavasti ja nykyaikaisesti. Samaan aikaan on tärkeää pysyä ajan hermolla ja hyödyntää teknologian ja sähköisen liiketoiminnan tarjoamat mahdollisuudet.

Uskon yhteistyön ja kumppanuuksien voimaan. Sain tapahtumasta erinomaisia kontakteja ympäri EMEA-aluetta, joihin voin aina varauksetta olla yhteydessä tarpeen mukaan ja autan itse enemmän kuin mielelläni kollegoitani ja kumppaneita ympäri maailman.

Yksi asia päivän aikana jotenkin korostui itselleni. Päätösten yhteydessä on hyvä pysähtyä ja miettiä hetki viekö tehtävä päätös toimintaamme eteen- vai taaksepäin. Tämä korostuu etenkin investointien tullessa kyseeseen.

Kuulisin mielelläni miten teillä hyödynnetään uuden teknologian ja sähköisen liiketoiminnan tuomia mahdollisuuksia?

Iso kiitos kutsusta seminaariin kuuluu TravelClickin Christiane S., Christiane E. ja Jan. Yhdessä pääsemme varmasti pitkälle ja saamme asioita tapahtumaan.

Terveisin,
Markus
0443334374
markus@heleats.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *