Yrittäjyys jännittää. Sen verran olen oppinut, että mitä enemmän yrität sitä vähemmän jännität. Tässä lyhyt tarina jännittämisesta, kasvusta ja tekemisestä. 

Pistettiin muutama kuukausi sitten perheen miesten, puupäiden, kanssa oma majoitusliike pystyyn. Hiisi Homes & Hotels. Tarjoamme asumista, lyhyttä ja pitkää. Kalustettuja asuntoja ja itsepalveluhotellitoimintaa. Aluksi tavoite oli, että meillä olisi vuoden 2018 lopussa Länsi-Uudellamaalla 20 asuntoa. Nyt tavoite on 60 ja alueeksi laajentunut Helsingin seutu.

Se jännitys. Tiedätkö jännitti aivan hirveästi, kun vuokrasimme ensimmäisen asuntomme, mitä oli tarkoitus jälleenvuokrata lyhyttä- tai pitkäaikaista asumusta tarvitseville asukkaille. Mietimme saammekohan tehtyä tarpeeksi myyntiä, että saamme edes kulut katettua. Saimme. Lisäsimme kapasiteettia ottamalla toisen asunnon ja taas jännitti. Otimme useampia huoneistoja kerralla ja laajensimme toiselle paikkakunnalle. Sekös vasta jännitti. Nyt olemme lähellä vuokrata kymmeniä asuntoja kerralla, mutta enää ei jännitä niin paljon. Miksi ei?

Tavoitteet hioutuvat matkan varrella. Muutama kuukausi sitten tosiaan tavoitteena oli operoida 20 kalustettua asuntoa Länsi-Uudellamaalla. Nyt tavoitteemme on nousta vuoteen 2020 mennessä sektorin toiseksi suurimmaksi toimijaksi lukujen valossa, mutta haluamme olla sektorin tunnetuin toimija. Miten näihin tavoitteisiin päästään? Lupaan jakaa kokemuksiani matkan varrelta niin näet miten matka taittuu. Laita ihmeessä myös Hiisi Homes & Hotelsin sosiaalisen median kanavat seurantaan www.facebook.com/hiisihomes ja www.instagram.com/hiisihomes.

Nyt varmasti mietit miten käy Heleatsin? Sanoisin, että hyvin. Henkilökohtaisesti ammennan valtavasti oppia ja kokemuksia perheliiketoimintamme kehittämisestä. Autan enemmän kuin mielelläni hospitality-alan yrityksiä menestymään. Toki aikaresurssini ovat hyvin rajalliset lähitulevaisuudessa, minkä vuoksi olenkin ylpeä, että Heleatsin tiimissä on valtavasti osaamista ja kokemusta Ellin ja Nooran myötä, jotka vastaavat mm. jakelukanavien hallinnasta, sähköisen liiketoiminnan kehittämisesta ja markkinoinnista. Tämän lisäksi Heleatsin verkostossa on vahva nippu hospitality-alaan erikoistuneita freelancereita revenue managementin, sisällön tuotannon, video- ja kuvamarkkinoinnin parista. Yhteistyö kannattaa aina, joten ollaan kuulolla. Minulle saa aina soitella ja verkostoidun enemmän kuin mielelläni. 

Tsemppiterveisin,
Markus
0443334374

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *