top of page
heleats.png

Opi markkinoimaan ravintolaasi tai hotelliasi somessa, ja

KASVATA MYYNTIÄ

hyödyntämällä jo käytössäsi olevia palveluita ja ilman kallista mainontaa.

Kaupintie 8, 00440 Helsinki

info@heleats.com

Kaupallisia ratkaisuja hospitality-alan

YRITYKSILLE

Palvelut

MEDIAPALVELUT

NETTISIVUT

VAIKUTTAJA-

MARKKINOINTI

Palvelut

LAHJAKORTTI-

KAUPAN LANSEERAUS

VALO- JA VIDEOKUVAUS

MARKKINOINTI-PALVELUT

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Heleats toimii yhteistyössä monien alan tekijöiden kanssa. Mahtavien kumppaneiden olemassa olo on osa työmme suolaa. Ylpeydellä voimmekin kertoa, että kumppaneitamme ovat mm.

Meistä

Meistä

Noora_edited.jpg

Noora

IHeleatsin perustaja pariskunnan parempi puolisko. Elänyt ja hengittänyt ruokaa ja ravintoloita jo vuodesta 2014. 

 

Noora siirtyi vuoden 2019 aikana täysipäiväisesti vastaamaan Heleatsin kumppanuuksista ja sisällön tuotannosta. 

Markus

TJ & visionääri

 

Hospitality-alan propellipääksikin kutsuttu hotelli- ja ravintola-alan sähköisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä. Heleatsin perustaja pariskunnan toinen puolisko. Hankittuaan alan operatiivisten tehtävien perusosaamisen kenttätyön ja opiskelujen myötä on Markus ollut ottamassa kauppaa sisään työskentelemällä myynnin, markkinoinnin sekä revenue managementin ja kanavienhallinnan saralla. Markus on edustanut työuransa aikana muun muassa sellaisia brändejä kuten Scandic Hotels, Hilton Hotels, Radisson Blu, Expedia sekä Primehotels. 

 

Logo rinnassa on vaihtunut, mutta taustalla on koko ajan ollut halu kehittyä, auttaa sekä kehittää hospitality-alaa. Työ on vasta alkanut ja Markus haluaa olla mukana kehittämässä koko toimialan digitalisoitumista. Viime aikoina Markuksen päivät ovat täyttyneet uusien pilvipohjaisten järjestelmien parissa työskentelystä ja työn alla on kilpailuetua luova laajavaltainen it-ympäristö. Avoimet rajapinnat, integraatiot ja datan hyödyntäminen ovat arjessa avainsanoja kaupan sisään ottamisen lisäksi. 

 

Viini ja ruoka ovat aina lähellä sydäntä Nooran ja kavereiden kanssa harjoitettavien liikunta-aktiviteettien lisäksi. Yrittäjyydestä on muodostunut Markukselle muutamassa vuodessa elämäntapa ja resurssit on saatu todelliseen hyötykäyttöön sivutoimisen yrittäjyyden vaihduttua täysipäiväiseksi yrittäjyydeksi vuosien 2017-18 taitteessa. Mikäs sen parempaa kuin päästä yhdistämään omat intohimon kohteet joka päivä kaikissa tekemisissä. 

E10943C4-9091-4AF8-96FB-6171DD1CD162.jpe

Valmiina aloittamaan?

PALVELU ON PARASTA MARKKI-NOINTIA

Ensimmäinen askel menestymiseen on varmistaa, että tuotteesi on iskussa ja palvelu pelaa. 

VALJASTA vieraasi sanansaat-tajiksesi

Tuotteesi ja palvelusi ollessa tikissä voit olla varma, että vieraasi kertovat siitä eteenpäin kuvien, videoiden ja arvostelujen muodossa verkon eri kanavisa ja sosiaalisessa mediassa. Huomaathan, että on monia keinoja tukea vieraidesi viestin purevuutta

 

LISÄTIETOJA TULOSSA

VARMISTA, ETTÄ SANA KIIRII

Kun tiimisi onnistuu päivittäin ja maineesi kehittyy on aika ottaa kokonaisuus hallintaan ja varmistaa markkinoinnin keinoin, että sana kiirii. 

LISÄTIETOJA TULOSSA
bottom of page