heleats.png

Opi markkinoimaan ravintolaasi tai hotelliasi somessa, ja

KASVATA MYYNTIÄ

hyödyntämällä jo käytössäsi olevia palveluita ja ilman kallista mainontaa.

Kaupintie 8, 00440 Helsinki

info@heleats.com

Kaupallisia ratkaisuja hospitality-alan

YRITYKSILLE

Palvelut

KATTAVA VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

SOME-KONSULTOINTI JA KOULUTUS

VAIKUTTAJA-

MARKKINOINTI

 

LAHJAKORTTI-

KAUPAN LANSEERAUS

SISÄLLÖN-TUOTANTO, OPTIMOINTI JA

KUVAPANKIN

KARTUTTAMINEN

REVENUE

MANAGEMENTIN

TEKNINEN

KONSULTOINTI

 

Yhteistyökumppanit

Heleats toimii yhteistyössä monien alan tekijöiden kanssa. Mahtavien kumppaneiden olemassa olo on osa työmme suolaa. Ylpeydellä voimmekin kertoa, että kumppaneitamme ovat mm.

 

Meistä

Elli

Ihmiset, jatkuva oppiminen ja hyvä ruoka ja juoma. Näistä koostuu oma unelmien duuni.

 

Haaga-Heliassa opettajat ja opiskelukollegat ovat onneksi jakaneet innostukseni tähän kaikkeen ja hyvät keskustelut ovat olleet toistuvia. Myös epäkohdista on puhuttu paljon ja varsinkin ratkaisukeskeinen keskustelu on ollut yksi antoisimpia asioita. Oli siis vain luonnollista, että mielenkiinto kohdistui brändäykseen, kehittämiseen ja trendeihin.

 

Tässä sitä siis ollaan, auttamassa. Oma kokemukseni auttamisessa on ravintoloiden sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen, hotellien jakelukanavien optimointi ja sisällöntuotanto.

 

Ota yhteyttä, niin autan teitä ja teidän brändiä kehittymään.

Markus

TJ & visionääri

 

Hospitality-alan propellipääksikin kutsuttu hotelli- ja ravintola-alan sähköisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä. Hankittuaan alan operatiivisten tehtävien perusosaamisen kenttätyön ja opiskelujen myötä on Markus ollut ottamassa kauppaa sisään työskentelemällä myynnin, markkinoinnin sekä revenue managementin ja kanavienhallinnan saralla. Markus on edustanut työuransa aikana muun muassa sellaisia brändejä kuten Scandic Hotels, Hilton Hotels, Radisson Blu, Expedia sekä Primehotels. 

 

Logo rinnassa on vaihtunut, mutta taustalla on koko ajan ollut halu kehittyä, auttaa sekä kehittää hospitality-alaa. Työ on vasta alkanut ja Markus haluaa olla mukana kehittämässä koko toimialan digitalisoitumista. Viime aikoina Markuksen päivät ovat täyttyneet uusien pilvipohjaisten järjestelmien parissa työskentelystä ja työn alla on kilpailuetua luova laajavaltainen it-ympäristö. Avoimet rajapinnat, integraatiot ja datan hyödyntäminen ovat arjessa avainsanoja kaupan sisään ottamisen lisäksi. 

 

Viini ja ruoka ovat aina lähellä sydäntä kihlatun ja kavereiden kanssa harjoitettavien liikunta-aktiviteettien lisäksi. Yrittäjyydestä on muodostunut Markukselle muutamassa vuodessa elämäntapa ja resurssit on saatu todelliseen hyötykäyttöön sivutoimisen yrittäjyyden vaihduttua täysipäiväiseksi yrittäjyydeksi vuosien 2017-18 taitteessa. Mikäs sen parempaa kuin päästä yhdistämään omat intohimon kohteet joka päivä kaikissa tekemisissä. 

Valmiina aloittamaan?

ilmaiset

somekahvit

Haluatko oppia markkinoimaan ravintolaasi tai hotelliasi hyödyntämällä paremmin jo käytössä olevia sosiaalisen median kanavia?

Sovitaan somekahvit ja saat ilmaisen opastuksen hospitality-alan sometteluun!

tee-se-itse

somekoulu

Somekahvien jälkeen, tai ehkä jo ennen tiedätte, että haluatte aloittaa itse järjestelmällisen myynnin kasvattamisen ottamalla täyden hyödyn sosiaalisesta mediasta.

Tällöin puolen päivän Tee-Se-Itse somekoulutus on loistava palvelu yhdelle tai useammalle henkilölle.

 

ulkoista

markkinointi

Kun olet valmis keskittymään ydintoimintaasi - palvelemaan asiakkaitasi ylivertaisilla palveluillasi, niin saat meistä täyden palvelun kumppanin  markkinoiniin.

Some-palvelut, valokuvauksen, videot, vaikuttajat, verkkosivut ja muut digitaaliset ratkaisut saat meiltä yhdellä läpinäkyvällä kuukausihinnalla.

#heleats

info@heleats.com

Kaupintie 8, 00440 Helsinki

Suomi

What Helsinki Eats.

 © 2019 Heleats. Kotisivut by Ränch.