top of page
Etsi
  • Writer's pictureHeleats

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on helmi budjettikategoriassa

Päivitetty: 29. heinäk. 2023

Kodikas neljän tähden digihotelli kahden tähden hinnalla

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari Osoite: Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki, Suomi Puhelin: +358 20 7780 777 Sähköposti: info@hiisihomes.fi Verkkosivu: www.hiisihomes.fi/hiisi-homes/hiisi-hotel-helsinki-jatkasaari/


Kodinomaista hotellimajoitusta kontaktittomasti
  • ei vastaanottoa eikä aamiaista

  • 24/7 asukaspalvelu puhelimitse

  • kodinomaista hotellimajoitusta | jääkaappi ja vedenkeitin huoneissa, asukaskeittiö, -pesula sekä -olohuone käytettävissä veloituksetta

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on moderni, tyylikäs ja edullinen hotelli, joka sijaitsee Helsingin Jätkäsaaren alueella kävelymatkan päässä Länsisatamasta, vain muutaman minuutin päässä keskustasta ja päärautatieasemalta. Ratikalla pääsee kätevästi hotellin edustalta liikkumaan ja Ruoholahden metroasemakin on kävelymatkan päässä. Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaaressa on myös ehkä Helsingin edullisin pysäköinti, sillä pysäköinti lämpimässä hallissa kustantaa 10 € / yö.


Hiisi Hotelliin saapuminen käy kontaktittomasti ovikoodien avulla oman aikataulusi mukaan. Hotelli tarjoaa mukavia ja hyvin varustettuja kodikkaita huoneita, lämpimän ilmapiirin ja erinomaiset fasiliteetit miellyttävää ja ikimuistoista vierailua varten Helsinkiin. Asukasolohuoneessa on asukkaille tarjolla Pauligin kahveja veloituksetta ympäri vuorokauden.


Miksi valita Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari:
  1. Erinomainen sijainti: Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari sijaitsee eloisan ja kasvavan Jätkäsaaren alueella, lähellä keskustaa, Länsisatamaa ja tärkeimpiä nähtävyyksiä. Olipa sitten kaupungissa liike- tai vapaa-ajan matkalla, voit helposti tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin.

  2. Edulliset majoitukset: Hiisi Hotel tarjoaa mukavia ja hyvin varustettuja kodikkaita huoneita kilpailukykyiseen hintaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan budjettitietoisille matkailijoille, jotka haluavat käyttää rahansa elämiseen ja elämyksiin. Hotellissa on tarjolla erilaisia huonetyyppejä erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin isommillekin porukoille kahden hengen huoneesta viiden hengen huoneeseen.

  3. Modernit mukavuudet: Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on varustettu modernilla mukavuuksilla varmistaakseen miellyttävän ja nautinnollisen vierailun. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, television, pienen jääkaapin, yksityisen kylpyhuoneen ja paljon muuta.

  4. Ystävällinen ja avulias henkilökunta saatavilla puhelimitse ympäri vuorokauden: Hotellin ystävällinen ja avulias henkilökunta on aina valmiina auttamaan vieraita tarvitsemissaan asioissa ja tarjoamaan heille hyödyllisiä tietoja ja vinkkejä kaupungista.

  5. Helsingin upeimmat auringonlaskut


14 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page