top of page
Etsi
  • Writer's pictureHeleats

TREFFI ON PALJON MUUTAKIN KUIN BURGEREITA

Lyhyen metroajelun päässä keskustasta, Herttoniemen metroaseman vieressä sijaitseva Treffi Pub & Bistro on tunnettu erityisesti Helsingin parhaiden burgereiden listauksista.


Treffi tarjoaa kuitenkin paljon, paljon muutakin, kuin Helsingin parhaita burgereita…


Tässä artikkelissa haluan nostaa esille kahta asiaa; Treffin Sunnuntaibrunssia ja A’la Carte Menun muita herkullisia annoksia (ei burgereita – vaikka hyviä ovat nekin).


TREFFIN SUNNUNTAIBRUNSSI


Treffi on suosittu ravintola, jopa Helsingin kokkien keskuudessa. Sunnuntaibrunssi tuntuu olevan kaikille tuntemilleni kokeille se ykkösjuttu Treffissä.


Fuusiokeittiön herkulliset ruuat tuntuvat siis täyttävän vaativimpienkin herkuttelijoiden odotukset.

Mistä tämä johtuu? Listasin tähän muutamia ideoita… Toki voit kertoa oman mielipiteesi kommentilla.

1. Ei ole salaisuus, että brunssilla tarjoillaan erittäin maistuvaa ruokaa vain parhaista raaka-aineista valmistettuna.

2. Buffet brunssi on aina lähes kaikkien mieleen, sillä naposteltava ei lopu kesken ja ravintolassa voi viettää juuri haluamansa verran aikaa ystävien tai perheen kanssa. Syödä saa vaikka koko brunssikattauksen ajan 10.00-15.30 ja ravintola palvelee normaalisti tämän jälkeenkin.

3. Vaihtuva teema! Jokaisen viikon sunnuntaina voit nauttia brunssin, joka on erilainen. Teema vaihtuu siis joka viikko ja brunssilla nähdään esimerkiksi Suomen kesä-, Deluxe-, Japani- ja Texas BBQ -teemoja.

4. Juhlapäivinä on tarjolla juhlabrunssi. Suosituimpia juhlabrunsseista ovat Äitienpäivä-, Vappu- ja Uuden vuoden brunssit. Näille brunsseille kannattaa tehdä pöytävaraus, sillä tupa täyttyy melko äkkiä.


A’LA CARTE MENUN HELMET


Treffin Pub & Bistron huippukokit laittavat parasta pöytään aina puoleen yöhön saakka. Niin kuin jo mainittiin, Treffi tunnetaan ennen kaikkea burgereistaan, mutta listalta löytyy myös jopa burgereitakin parempaa herkkua (tämä on oma mielipiteeni).


Tässä kolme annosta, mitä sinun täytyy testata Treffissä!


1. ”AHVENANMAAN KARITSA”

Paahdettua luomukaritsan fileetä, valkosipuliperunoita, kesäporkkanaa ja savusellerikastiketta.

Suussa sulava karitsa tuoreilla lisukkeilla, on kruunattu savunmaun kielenkärkeen tuovalla sellerikastikkeella. Annoskoko on Treffille olennaiseen tapaan riittävä. Punaviini toimii täydellisesti ruokajuomana.


2. ”KANA”


Ihka oikeilla puuhiilillä grillattua Suomalaista kananpojan rintafileetä, Parmesaani-risoton ja hunaja-timjamikastikkeen kera.

Älä anna yksinkertaisen nimen hämätä. Kotimainen kana toimii kyllä pääraaka-aineena, mutta maun tuovat puuhiiligrilli, mahtava risotto parmesaanilla höystettynä sekä mestarikokkien loihtima hunaja-timjamikastike. Esillepano on erittäin tyylikäs, tästä annoksesta on lähes pakko räpsäyttää kuva Instaan.


3. SUUREMPAAN NÄLKÄÄN KOKO PORUKALLE: ”YLLÄTYSMENU + VIINIPAKETTI”Lajitelma, josta löytyy kaikki. Aloitetaan alkuruokalajitelmalla sopivan viinin kera. Toisen viinin kera jatketaan pääruokaan ja sitten vielä viimeistellään dinneri jälkiruualla, hyvän jälkiruokajuoman kanssa.

Oikein tuhti paketti ihan vain herkutteluun tai juhlapäivän kunniaksi. Tässä vaihtoehdossa ei kannata lähteä arpomaan, vaan mennä ihan kokin suositusten mukaisesti.


31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page