top of page
Etsi

Soupie toi Helsinkiin herkulliset piiraat ja keitot


Ravintola Soupie toi Helsingin ravintolatarjontaan jotain aivan uutta herkullisten keittojen ja erityisesti mielettömien piiraiden muodossa. Uuden Mall of Tripla -kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen Market Zoo -kauppahallialueelle avattu Soupie on avoinna päivittäin klo 09:00-21:00, joten keittoa ja piirasta voi nauttia lounaaksi tai illalliseksi. Keittojen ja piiraiden lisäksi valikoimissa on runsaita salaatteja, kahvia, teetä, virvokkeita, olutta ja viiniä.


Ravintoloitsija Leonti Saidenov kertoo, että keitto ja piiras muodostavat täydellisen yhdistelmän. Hän kertoo ulkomailla nauttineensa usein maukkaista keitoista, ja heidän tyylistä piirasta ei ole Helsingistä aikaisemmin saanut ollenkaan. Piiras on erinomainen vaihtoehto rentoon syömiseen paikan päällä tai mukaan otettuna. Ravintola Soupie tulee tarjoamaan ruoan kotiinkuljetus mahdollisuuden lähitulevaisuudessa sekä catering-palveluita.


Ravintola Soupien kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat K-Supermarket sekä Prisma, joten ostoksille ei tarvitse mennä nälkäisenä. Ravintolatila on tyylikkään moderni, missä viihtyy ruokailemassa pidempäänkin. Saidenov kertoo, että tilan sisustuksessa on haettu inspiraatioita Euroopan metropoleista.


Ravintola Soupie uskoo, että jokaisella on oikeus syödä hyvin mukavassa seurassa ja nauttia elämästä. Maukkaan ja terveellisen ruoan ei pidä viedä asiakasta vararikkoon, mutta pitää sulattaa sydämiä. Jokainen on tervetullut Ravintola Soupieen juhlistamaan hyvää ruokaa rennossa ilmapiirissä.


Ma – To 09.00 – 21.00 (keittiö 09.00 – 20.00) Pe – Su 09.00 – 21.00 (Keittiö 09.00 – 21.00) Lounas arkisin 11.00 – 14.30
115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page